Marynarka Wojenna
Nawrok naprawde Łukasz 23 lata pochodze z Gdańska
Pracuje ,gram w ogame czasami interesuję się muzyką (Trance,hip-hop pl, i czarne klimaciory) czasami wypadzik na jakiś evencik
no i oczywiście WRC podstawa Polskie rajdy też wchodzą w gre.
W wolnym czasie ostatnio jogging , znajomi i takie tam
....uzależniony od GUARANY jołk ale polecam aktywnie spędzajacym czas daje fajnego kopa ...
Pozdro
a z tąd pomysł na nazwe soja
Administrator
Piotr,22 lata,małorolny,samotny,niekochany,zdesperowany pozna pania w kazdym wieku w kazdym celu.Foto mile widziane.Tylko powazne oferty:-P
Administrator
Bartosz, 17 lat, Sosnowiec.
Co moge napsiac wiecej? Zwykly chlopak niczym nie wyrozniajacy sie sposrod otaczajacego go miliona innych :-) I co z tego? Kazdy jest przecierz wyjątkowy:-)
Karol. Też 15 lat. Też z Olkusza. Też zapaleniec OGame. Też zapaleniec statków.
ponadto modelarz (początkujący ale to nie szkodzi ). jeśli kogoś to interesuje to własnie sklejam USS OAKLAND'a.
moja duma. może będzie gotowy za jakiś miesiąc to wkleje fotke.
TechniQ <-- 18 latek pozytywnie walniety, myslacy zawze trzezwo(nietrzezwo mysle jak twister mnei upije!! a potem nie wiem co sie dzieje:D )
ogame od roku
Ostatnio edytowany przez techniq (2007-08-23 08:16:23)
witajcie!
Mam na imie Tomek mam 17 lat jestem z Sosnowca znamy sie z Bartkiem od dłuższego czasu.
Nie lubie komputerów, ogame to jedyna gra którą toleruje.
Gram od 4 miesięcy.
ale będzie fajnie
Ostatnio edytowany przez dark (2007-08-27 18:45:02)
Administrator
to sobie pohakerzymy...ze tez nigdy na zadnego mitnicka trafic nie mozna tylko same don kiszaloty...co sie stalo sie?he?
Administrator
no przeciez ja mam swoj maly swiat...
Zbanowany
Dobry deń!
Jestem witalij i nie mam sie czym chwalić jeśli chodzi o mnie, cała naga prawda o mojej osobie leży na pewnej stronie, skąd przytoczę krótką notkę:
"Witalij - straszna szuja, ale jak się najebie świetny kumpel, robi na budowie."
Administrator
Milo nam Cie poznac;)pij ile wlezie:P
Zbanowany
Z piciem to teraz niebardzo, fundusze przeznaczam na trochę inne cele. No chyba, że ktoś sam z siebie zaprosi na browarka